Vážení zákazníci, v pondělí 17. 11. 2025 nebude probíhat závoz. Prosím vytvořte si objednávku s předstihem.

0

Náš blog

Náš blog je plný inspirace, tipů a rad. Přečtěte si naše články a nechte se inspirovat.

Jana Riegerováalt
Jana RiegerováTrade marketing manager Kofola

Čistota je vizitkou každé dobré restaurace. Jak zpracovávat gastroodpad bez zbytečných zbytků a zápachu?

Čistota je v gastronomii absolutní základ. Hosta nadchnete fantastickým jídlem, ale jediný pohled na špinavý bar nebo nepříjemný zápach dokáže zkazit celý zážitek. Proto je efektivní nakládání s odpadem a udržování čistoty nezbytnou součástí každého profesionálního podniku. Jenže zpracování gastroodpadu bývá občas pěkný oříšek…

31. října 2025·6 minut čtení
Mixologie (nejen) pro zimní dny

Mixologie (nejen) pro zimní dny

3 minuty čtení

Inovativní soda PRAGER’S

Inovativní soda PRAGER’S

1 minuta čtení

V Hotelu reSTART si hosté zarelaxují s čistým svědomím. Těmito 6 opatřeními šetří přírodu

V Hotelu reSTART si hosté zarelaxují s čistým svědomím. Těmito 6 opatřeními šetří přírodu

7 minut čtení

Jak se olla nádoby od Tuselie staly součástí Kofolí rodiny

Jak se olla nádoby od Tuselie staly součástí Kofolí rodiny

4 minuty čtení

Tipy a články do vašeho e-mailu

1x za 14 dní vám pošleme výběr článků a tipů.

Každá kapka se počítá aneb jak v gastro provozu ušetřit desítky tisíc ročně

Každá kapka se počítá aneb jak v gastro provozu ušetřit desítky tisíc ročně

4 minuty čtení

Flexibilita spotřeby energie v gastro podniku: plaťte menší účty aniž byste omezili provoz

Flexibilita spotřeby energie v gastro podniku: plaťte menší účty aniž byste omezili provoz

8 minut čtení

Jak Dudes & Barbies proměnili běžný provoz v udržitelné místo

Jak Dudes & Barbies proměnili běžný provoz v udržitelné místo

8 minut čtení

Kávová mixologie s Trepallini: Jak proměnit espresso v zážitek

Kávová mixologie s Trepallini: Jak proměnit espresso v zážitek

2 minuty čtení

Ciao Spritz: Ikona léta, která prodává

Ciao Spritz: Ikona léta, která prodává

3 minuty čtení

Supplo.cz je teď přehlednější, rychlejší a pohodlnější

Supplo.cz je teď přehlednější, rychlejší a pohodlnější

5 minut čtení

Vyplatí se pěstovat vlastní suroviny v restauraci?

Vyplatí se pěstovat vlastní suroviny v restauraci?

7 minut čtení

4 jednoduché kroky, které z vašeho podniku udělají udržitelnější místo

4 jednoduché kroky, které z vašeho podniku udělají udržitelnější místo

7 minut čtení

Nepřeplácejte zbytečně za služby. 4 způsoby, jak snížit spotřebu energií v restauraci

Nepřeplácejte zbytečně za služby. 4 způsoby, jak snížit spotřebu energií v restauraci

7 minut čtení

Jak v gastro podniku ušetřit tisíce litrů vody ročně

Jak v gastro podniku ušetřit tisíce litrů vody ročně

7 minut čtení

8 tipů, jak lépe zpracovávat odpad v gastro provozovně

8 tipů, jak lépe zpracovávat odpad v gastro provozovně

11 minut čtení

Namíchejte hostům chuť léta

Namíchejte hostům chuť léta

2 minuty čtení

Příručka komunikace odpovědných opatření pro restauratéry. Jak se vyhnout greenwashingu?

Příručka komunikace odpovědných opatření pro restauratéry. Jak se vyhnout greenwashingu?

10 minut čtení

Rajec

Rajec

1 minuta čtení

Osvěžující ledové nápoje Cold Brew

Osvěžující ledové nápoje Cold Brew

2 minuty čtení

Jak zvýšit návštěvnost restaurace? Oslovujte správné hosty

Jak zvýšit návštěvnost restaurace? Oslovujte správné hosty

7 minut čtení

Farmářské automaty: Revoluce v prodeji čerstvých produktů

Farmářské automaty: Revoluce v prodeji čerstvých produktů

2 minuty čtení

Adam z Objednáme: Naší vizí je vytvořit plně autonomní gastronomické provozy

Adam z Objednáme: Naší vizí je vytvořit plně autonomní gastronomické provozy

8 minut čtení

7 marketingových nástrojů pro gastro podniky a tipy, jak je použít

7 marketingových nástrojů pro gastro podniky a tipy, jak je použít

9 minut čtení

Motivace zaměstnanců v gastru: Jak si najít a udržet hvězdný tým

Motivace zaměstnanců v gastru: Jak si najít a udržet hvězdný tým

7 minut čtení

Poznejte farmáře, kteří stojí za našimi mléčnými produkty

Poznejte farmáře, kteří stojí za našimi mléčnými produkty

6 minut čtení

Targa

Targa

3 minuty čtení

Jak napsat dobrý inzerát a kde najít špičkové lidi v gastronomii

Jak napsat dobrý inzerát a kde najít špičkové lidi v gastronomii

7 minut čtení

Zakladatelé KiloMayo: Pokladní systém jsme nikdy vyvíjet nechtěli

Zakladatelé KiloMayo: Pokladní systém jsme nikdy vyvíjet nechtěli

12 minut čtení

Jak zvládat špičky? Nekažte si jméno kvůli návalu hostů

Jak zvládat špičky? Nekažte si jméno kvůli návalu hostů

9 minut čtení