Náš blog

Náš blog je plný inspirace, tipů a rad. Přečtěte si naše články a nechte se inspirovat.

Kofolaalt
Kofola

Kávová mixologie s Trepallini: Jak proměnit espresso v zážitek

Káva už dávno není jen o espressu v šálku. Trend mixologie pronikl i do světa kávy a přináší do barů i restaurací novou příležitost, jak překvapit hosty. Kávová mixologie propojuje intenzivní chuť kávy s nečekanými ingrediencemi – od osvěžujících toniků po aromatické likéry. A právě espresso Trepallini, ztělesnění italské kavárenské tradice, je ideální základ pro kreativní nápoje, které pozvednou váš nápojový lístek na vyšší úroveň.

 

17. července 2025·2 minuty čtení
Ciao Spritz: Ikona léta, která prodává

Ciao Spritz: Ikona léta, která prodává

3 minuty čtení

Supplo.cz je teď přehlednější, rychlejší a pohodlnější

Supplo.cz je teď přehlednější, rychlejší a pohodlnější

5 minut čtení

Vyplatí se pěstovat vlastní suroviny v restauraci?

Vyplatí se pěstovat vlastní suroviny v restauraci?

7 minut čtení

4 jednoduché kroky, které z vašeho podniku udělají udržitelnější místo

4 jednoduché kroky, které z vašeho podniku udělají udržitelnější místo

7 minut čtení

Tipy a články do vašeho e-mailu

1x za 14 dní vám pošleme výběr článků a tipů.

Nepřeplácejte zbytečně za služby. 4 způsoby, jak snížit spotřebu energií v restauraci

Nepřeplácejte zbytečně za služby. 4 způsoby, jak snížit spotřebu energií v restauraci

7 minut čtení

Jak v gastro podniku ušetřit tisíce litrů vody ročně

Jak v gastro podniku ušetřit tisíce litrů vody ročně

7 minut čtení

8 tipů, jak lépe zpracovávat odpad v gastro provozovně

8 tipů, jak lépe zpracovávat odpad v gastro provozovně

11 minut čtení

Namíchejte hostům chuť léta

Namíchejte hostům chuť léta

2 minuty čtení

Příručka komunikace odpovědných opatření pro restauratéry. Jak se vyhnout greenwashingu?

Příručka komunikace odpovědných opatření pro restauratéry. Jak se vyhnout greenwashingu?

10 minut čtení

Rajec

Rajec

1 minuta čtení

Osvěžující ledové nápoje Cold Brew

Osvěžující ledové nápoje Cold Brew

2 minuty čtení

Jak zvýšit návštěvnost restaurace? Oslovujte správné hosty

Jak zvýšit návštěvnost restaurace? Oslovujte správné hosty

7 minut čtení

Farmářské automaty: Revoluce v prodeji čerstvých produktů

Farmářské automaty: Revoluce v prodeji čerstvých produktů

2 minuty čtení

Adam z Objednáme: Naší vizí je vytvořit plně autonomní gastronomické provozy

Adam z Objednáme: Naší vizí je vytvořit plně autonomní gastronomické provozy

8 minut čtení

7 marketingových nástrojů pro gastro podniky a tipy, jak je použít

7 marketingových nástrojů pro gastro podniky a tipy, jak je použít

9 minut čtení

Motivace zaměstnanců v gastru: Jak si najít a udržet hvězdný tým

Motivace zaměstnanců v gastru: Jak si najít a udržet hvězdný tým

7 minut čtení

Poznejte farmáře, kteří stojí za našimi mléčnými produkty

Poznejte farmáře, kteří stojí za našimi mléčnými produkty

6 minut čtení

Targa Florio

Targa Florio

3 minuty čtení

Jak napsat dobrý inzerát a kde najít špičkové lidi v gastronomii

Jak napsat dobrý inzerát a kde najít špičkové lidi v gastronomii

7 minut čtení

Zakladatelé KiloMayo: Pokladní systém jsme nikdy vyvíjet nechtěli

Zakladatelé KiloMayo: Pokladní systém jsme nikdy vyvíjet nechtěli

12 minut čtení

Jak zvládat špičky? Nekažte si jméno kvůli návalu hostů

Jak zvládat špičky? Nekažte si jméno kvůli návalu hostů

9 minut čtení

6 tipů, jak reagovat na negativní recenze pro restauratéry

6 tipů, jak reagovat na negativní recenze pro restauratéry

3 minuty čtení

Lukáš z Qerko: Tržní standard se mění. Hosté dnes od restaurace čekají daleko víc

Lukáš z Qerko: Tržní standard se mění. Hosté dnes od restaurace čekají daleko víc

10 minut čtení

Robert z Choice QR: Digitální nástroje jsou jako kreditní karty v devadesátkách – nejdřív je lidi odmítali, dneska jsou standard

Robert z Choice QR: Digitální nástroje jsou jako kreditní karty v devadesátkách – nejdřív je lidi odmítali, dneska jsou standard

12 minut čtení

F.H. Prager

F.H. Prager

3 minuty čtení

Ekoinspirace ze Šumavy: v hotelech Srní šetří kompostováním přes 80 tisíc ročně

Ekoinspirace ze Šumavy: v hotelech Srní šetří kompostováním přes 80 tisíc ročně

5 minut čtení

Pomáháme restauracím k udržitelnějšímu provozu

Pomáháme restauracím k udržitelnějšímu provozu

4 minuty čtení

Rezervační systémy šetří čas i nervy. Srovnali jsme pro vás ty nejoblíbenější

Rezervační systémy šetří čas i nervy. Srovnali jsme pro vás ty nejoblíbenější

9 minut čtení

Na které sociální síti zaujmete své hosty? Záleží na věku

Na které sociální síti zaujmete své hosty? Záleží na věku

8 minut čtení