Proč vsadit na kávovou mixologii?
-
Atraktivní trend: Hosté hledají nové chuťové zážitky, ne jen klasickou kávu.
-
Prémiový zážitek: Mixologie zvyšuje hodnotu vaší nabídky a zaujme i náročnější klientelu.
- Variabilita: Jeden základ – espresso Trepallini – a nekonečné možnosti kombinací.
Tipy pro úspěšnou kávovou mixologii:
- Základem je kvalitní káva
Espresso Trepallini přináší vyváženou chuť, která skvěle ladí jak se sladkými, tak hořkými ingrediencemi. - Nebojte se experimentovat
Tóny toniku, bylinný likér nebo ovocný akcent dokážou posunout chuť na zcela novou úroveň. - Hrajte si s prezentací
Ozdobte drink jedlými květy, citrusovou kůrou či kávovými zrny. Efekt wow zaručen.
4 SKVĚLÉ KÁVOVÉ MIXY


CAFFÉ FREDO
Budete potřebovat:
- espresso Trepallini
- mléko
Postup:
Sklenici naplníme ledem. Nalijeme 1,5 dcl mléka. Přes led nalijeme espresso Trepallini.


ESPRESSO & TONIC
Budete potřebovat:
- espresso Trepallini
- Targa Florio Tonica Originale
- led
- rozmarýn a citron na ozdobu
Postup:
Sklenici naplníme ledem. Nalijeme 1,5 dcl Targa Florio Tonica Originale. Přes led nalijeme espresso Trepallini. Ozdobíme snítkou rozmarýnu a plátkem citrónu.


PRIMAVERA DI PRAGA
Budete potřebovat:
- espresso Trepallini
- Becherovka
- česká vodka
- led
- jedlé květy na ozdobu
Postup:
V šejkru promícháme 2 dcl Becherovky, 2 dcl české vodky, espresso Trepallini a led. Přelijeme do sklenice a ozdobíme jedlými květy.


SENZA NOME
Budete potřebovat:
- espresso Trepallini
- Licor 43
- šlehačka
- zrnka kávy na ozdobu
Postup:
Do sklenice dáme 2 dcl Licor 43, přidáme espresso Trepallini. Nastříkáme šlehačku, ideálně čerstvě připravenou. Ozdobíme kávovými zrny.

