Náš blog

Náš blog je plný inspirace, tipů a rad. Přečtěte si naše články a nechte se inspirovat.

Lenka Benešováalt
Lenka Benešová

Ciao Spritz: Ikona léta, která prodává

Slunce, pohoda a šumění bublinek – přesně tak chutná léto s Ciao Spritz. Italská značka, která si podmanila festivaly, terasy i zahrádky po celé Evropě, je teď k dostání i u nás. Na Supplo Marketu najdete nejen ikonický Ciao Spritz, ale i svěží Lemon Spritz a šťavnaté perlivé víno Glera. Poslední dvě zmíněné i ve formátu KEG – ideální pro rychlou a efektivní obsluhu. A pozor, v termínu 12. 5. – 12. 6. 2025 probíhá akce na sety 5+1 zdarma! Proč Ciao Spritz zařadit do nabídky právě teď?

12. května 2025·3 minuty čtení
Rajec

Rajec

1 minuta čtení

Osvěžující ledové nápoje Cold Brew

Osvěžující ledové nápoje Cold Brew

2 minuty čtení

Jak zvýšit návštěvnost restaurace? Oslovujte správné hosty

Jak zvýšit návštěvnost restaurace? Oslovujte správné hosty

7 minut čtení

Farmářské automaty: Revoluce v prodeji čerstvých produktů

Farmářské automaty: Revoluce v prodeji čerstvých produktů

2 minuty čtení

Tipy a články do vašeho e-mailu

1x za 14 dní vám pošleme výběr článků a tipů.

Adam z Objednáme: Naší vizí je vytvořit plně autonomní gastronomické provozy

Adam z Objednáme: Naší vizí je vytvořit plně autonomní gastronomické provozy

8 minut čtení

7 marketingových nástrojů pro gastro podniky a tipy, jak je použít

7 marketingových nástrojů pro gastro podniky a tipy, jak je použít

9 minut čtení

Motivace zaměstnanců v gastru: Jak si najít a udržet hvězdný tým

Motivace zaměstnanců v gastru: Jak si najít a udržet hvězdný tým

7 minut čtení

Poznejte farmáře, kteří stojí za našimi mléčnými produkty

Poznejte farmáře, kteří stojí za našimi mléčnými produkty

6 minut čtení

Targa Florio

Targa Florio

3 minuty čtení

Jak napsat dobrý inzerát a kde najít špičkové lidi v gastronomii

Jak napsat dobrý inzerát a kde najít špičkové lidi v gastronomii

7 minut čtení

Zakladatelé KiloMayo: Pokladní systém jsme nikdy vyvíjet nechtěli

Zakladatelé KiloMayo: Pokladní systém jsme nikdy vyvíjet nechtěli

12 minut čtení

Jak zvládat špičky? Nekažte si jméno kvůli návalu hostů

Jak zvládat špičky? Nekažte si jméno kvůli návalu hostů

9 minut čtení

6 tipů, jak reagovat na negativní recenze pro restauratéry

6 tipů, jak reagovat na negativní recenze pro restauratéry

3 minuty čtení

Lukáš z Qerko: Tržní standard se mění. Hosté dnes od restaurace čekají daleko víc

Lukáš z Qerko: Tržní standard se mění. Hosté dnes od restaurace čekají daleko víc

10 minut čtení

Robert z Choice QR: Digitální nástroje jsou jako kreditní karty v devadesátkách – nejdřív je lidi odmítali, dneska jsou standard

Robert z Choice QR: Digitální nástroje jsou jako kreditní karty v devadesátkách – nejdřív je lidi odmítali, dneska jsou standard

12 minut čtení

F.H. Prager

F.H. Prager

3 minuty čtení

Ekoinspirace ze Šumavy: v hotelech Srní šetří kompostováním přes 80 tisíc ročně

Ekoinspirace ze Šumavy: v hotelech Srní šetří kompostováním přes 80 tisíc ročně

5 minut čtení