Každá kapka se počítá aneb jak v gastro provozu ušetřit desítky tisíc ročně

18. září 2025·4 minuty čtení
Každá kapka se počítá aneb jak v gastro provozu ušetřit desítky tisíc ročně
6alt
Jana RiegerováTrade marketing manager Kofola

Každá kapka se počítá aneb jak v gastro provozu ušetřit desítky tisíc ročně

Denně vaříte, připravujete nápoje, zapínáte myčku a to nemluvě o vodě, kterou vaši hosté využívají na tolaetách k mytí rukou a ke splachování. Není divu, že účty za vody někdy vystoupají do astronomických hodnot. Co kdybychom vám ale řekli, že existují řešení, které je nejen ekologické, ale ještě vám ušetří desítky tisíc korun ročně v rozpočtu?

S řešeními od EcoStep dokážete snížit spotřebu vody v provozu až o 80 % – bez kompromisů k hygieně a komfortu pro vaše hosty.

Která řešení u nich najdete?

  • Bezvodé pisoáry ECOSTEP P1.1 – nulová spotřeba vody, žádný zápach, snadná údržba. Ideální pro sezónní venkovní provozy.
  • Toaleta W1 Ultimax – nejúspornější toaleta na světě s úsporou přes 11 tisíc korun za rok. 
  • Aerátory a omezovače průtoku – snižte spotřebu vody ve vodovodních kohoutních až o 80 % bez ztráty komfortu pro hosty.

Tady si můžete spočítat, kolik přesně byste ušetřili vy. 

Všechna řešení na úsporu vody včetně jejich výhod si můžete prohlédnout a přečíst na obrázcích níže.

Zpět na Udržitelná gastronomie