Vážení zákazníci, blíží se vánoční svátky, a proto vás prosíme o vytvoření objednávek s dostatečným předstihem. V období svátků budou závozové dny omezené – dostupné termíny uvidíte v košíku při dokončení objednávky. Děkujeme za pochopení a přejeme vám krásné svátky!

Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb.
Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi.
Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením hran umožňuje pohodlný úchop a brání sklouzávání prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž lze mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční mytí.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.