Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali o omezeních v rozvozu našich produktů. Ve čtvrtek 1. května a ve čtvrtek 8. května 2025 nebude probíhat žádný rozvoz zboží. Doporučujeme proto zadat objednávky s předstihem, abyste měli dostatek zboží během svátečních dnů.
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i profesionální kuchyně.
Neklouzavá rukojeť umožňuje pevný a pohodlný úchop. Tvar rukojeti zmenšuje riziko sklouznutí prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž se dá mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.
Barva: | červená |
Délka ostří: | 18 cm |
Hmotnost: | 0.14 kg |
Typ ostří: | hladké |
Typ: | kuchařský |