Zimní mixologie s chutí Kofoly: Inspirace pro váš bar
Spojujeme kvalitu našich produktů s oblíbenými prémiovými destiláty, jako je bourbon, whiskey, rum nebo pomerančový aperitiv, a vznikají tak drinky, které zahřejí i v těch nejchladnějších dnech. Ať už provozujete kavárnu, bar nebo restauraci, zimní edice Kofola Mixologie přináší jednoduchou inspiraci, jak rozšířit nabídku o atraktivní kombinace, které potěší vaše hosty i personál.
APRE SKI
Budete potřebovat:
- 100 ml Curiosa pomerančový džus
- 40 ml gin
- 10 ml pomerančový aperitiv
- soda
- plátek pomeranče na ozdobu
Postup:
Ve vysoké sklenici naplněné ledem smíchejte gin, Curiosu pomerančový džus a pomerančový aperitiv. Vše promíchejte a dolijte sodou. Ozdobte plátkem pomeranče.


VELVET WINTER


Budete potřebovat:
- 100 ml Curiosa jahoda
- 30 ml hořkosladký bylinný likér
- šlehačka na vrch jako ozdoba
Postup:
Ohřejte jahodový džus na trysce. Přidejte hořkosladký bylinný likér. Přelejte do sklenice a ozdobte šlehačkou.
APPLE SOUR PUNCH
Budete potřebovat:
- 100 ml Curiosa jablko
- 50 ml whiskey
- 20 ml citrónová šťáva
- 10 ml cukrový sirup
- plátek jablka na ozdobu
Postup:
Nejdřív dejte do šejkru ingredience bez ledu a promíchejte. Pak přidejte led a znovu protřepejte. Nalijte do vychlazené sklenice a ozdobte jablkem.


VINEA GROG


Budete potřebovat:
- 250 ml Vinea bílá
- 25 ml rumu
- skořice celá
- plátek citrónu
Postup:
Na trysce ohřejte Vineu spolu se skořicí. Nejprve je třeba ji jemně napěnit a potom pomalu zahřívat. Do sklenice nalijte rum a přidejte plátky citrónu. Následně zalijte ohřátou Vineou a můžete podávat.
SOUTHERN GENTLEMAN
Budete potřebovat:
- 150 ml Royal Crown Cola Classic
- 40 ml bourbonu
- 10 ml Cointreau
- 2 střiky Angostura bitters
- plátek pomernače a třešeň na ozdobu
Postup:
Do sklenice naplněné ledem nalijte bourbon, Cointreau a bitters. Promíchejte a dolijte Royal Crown Colu. Ozdobte plátkem pomeranče a třešní.


OLD PRESIDENT


Budete potřebovat:
- 15 ml hořkosladký bylinný likér
- 80 ml Targa Tonica Ginger
- pomeranč jako dekorace
Postup:
Ohřejte na trysce tonik, nalijte ho do sklenice a přidejte hořkosladký bylinný likér. Jako dekoraci použijte plátek pomeranče.









